HORİZON: KESİNTİSİZ İNTERNET, KABLO TV VE VOİP TELEFON HİZMETLERİNİN YENİ ADI

resim1.jpg
Günümüz dünyasının teknolojik gelişmeleri başımızı döndürmektedir. Her geçen gün bu inanılmaz bir hızla ilerleyen gelişmelerin bize kazandırdığı devrim niteliğindeki bir hizmet de internettir. İnternet günümüz dünyasını neredeyse küresel bir köy haline getirmiştir. Evimdeki kanepenin üzerinde oturarak bir yandan çayımı yudumlarken bir yandan da bugünkü yazıma konu olacak Bermuda’yı incelememe ve gezme fırsatı veren internetin eşsiz güzelliği ve avantajıdır. Artık bilgiye ulaşmak tarihte hiçbir zaman olmadığı kadar kolaydır ve hızlıdır. Ayrıca internet dünyasının ve teknolojinin bizlere verdiği güzellik ve avantajlarından biri de blok zinciri teknolojisidir. Maalesef dünyanın her yeri bu teknolojileri aynı hızda ve verimlilikte kullanamamaktadır. Örneğin dünyanın bir ucundaki bu harikulade tatil beldesi olan Bermuda da internet bağlantısı çok yavaş, sıkı sık kopması ve aşırı pahalılığı ile herkesin ortak şikâyet konusu. Düşünün her zaman tatilcilerin gözde mekânı olan bir yerde internetin olmadığını, gelen iş dünyasının üyelerinin internetsiz kaldıklarını. Bir daha asla oraya gitmezler. Her an bankacılık, alım satım ve iş dünyası ile haberleşme için hızlı ve güvenli bir internet bağlantısının ne kadar önemli olduğu hepinizin malumu. Ada sakinleri de şikâyetçiler bu internet sorunundan. Hatta yakın zamanda turizm gelirlerinden bile olacaklarından korkuyorlar. İşte burada Horizon Communications (Horizon), isimli şirket hizmet sunmak için gelecek nesil sabit kablosuz LTE'yi kullanarak teknoloji odaklı bir yaklaşım ortaya koydu. Daha detaylı bilgi için internet sitesini https://www.horizoncomm.co/ ziyaret edebilirsiniz.
resim2.png
Horizon'un hedefi, müşterilerinin şu anda zayıf, güvenilmez ve yüksek ücret ödedikleri alanlarda yüksek hızlı internet (2018'de 150mbps ve 2019'da 300mbps), yüksek çözünürlüklü Kablo TV ve VOIP telefon hizmetleri sağlamayı amaçlamışlardır. Horizon’un bu yatırımlarını Bermuda'da 2018'in ortasından sonuna kadar sağlaması beklenmektedir. , Birkaç yıl içinde ise bu hizmeti Karayipler ve Orta Amerika ülkelerine doğru genişlemeye odaklanacaktır.
Burada yüksek hızlı sabit kablosuz internet servisinin sağlanmasına Horizon, turistik yerlere en kaliteli internet servisini sunacak ve tatile gelenlerin kendi ülkelerinde veya şehirlerinde keyif aldıkları birinci sınıf internet hizmetinden yararlanma fırsatını bulmuşu olacaklardır. Gelen turistler bu turizm merkezlerinden zevk alırlarsa, kaliteli internet erişimi ile birleştiğinde, en iyi deneyimlerinden dolayı tekrar turist olarak geri döneceklerdir.
resim3.jpg
Horizon, ek olarak evlerde kullanılacak internet ve küçük işletmelerden başlayıp bu pazarın sadece %15'ini yakalamak suretiyle birkaç yıl içinde 43,7 milyon $ brüt gelir sağlamayı ve 26,2 milyon $ brüt harcamayla tahmini olarak 17,5 milyon dolar gelir elde etmeyi hedeflemektedir. Horizon, cep telefonu servislerine ve diğer pazarlara da açılmayı planladığından çok daha kârlı bir sürece yelken açacaktır. Horizon Communication, wireless’ın iletişimin geleceği, blok zincirinin de finans ve verilerin geleceği olduğu çok iyi kavramış ve yatırımlarını buna göre şekillendirmiştir. Ayrıca müşterilerine gelecek nesil teknolojiyi ile birlikte blok zinciri entegrasyonunu ve yüksek hızlı veri servislerini kullanan kablosuz bir İSP'yi sunacaklardır.
Horizon, sermaye artırımımızın ardından 3 ayrı şirket kurmayı hedeflemiştir. Bunların ilki Cayman Adaları'nda Horizon Global, ikinci olarak Horizon Bermuda, üçüncü olarak Horizon BVI dir. Horizon Global, her şirketin ayrı sermayeye sahip olduğu Cayman Adaları merkezli bir şirket ve kuruluşların ana merkezi olacaktır. HORIZON, çok tecrübeli bir lansman ekibi kurmuştur. Burada yıllarını telekom, bilgi teknolojisi ve uluslararası İş dünyasından en iyi seçenekleri bir araya getirmiştir.
resim4.jpg
Burada Horizon Token olan HRZN ye sahip olacaklar için çok avantajlı olacaklardır. Bunlardan bazılarını sıraladığımızda;
• İki yıllık kârlar, Token Sahiplerine geri satın alma seçenekleri olarak gönderilecektir.
• Horizon Telekom Hizmetleri'nde, kapsama alanımızda bulunan ve seyahat eden müşteriler için indirimler olacaktır.
• Veri saklama hizmetlerinin, veri merkezinde ve gelecekteki ortaklar aracılığıyla indirimli bir fiyata kullanılması mümkün olacaktır.
• Horizon ve Bermuda ve diğer yerlerdeki satış ortakları aracılığıyla VPN hizmetleri verilecektir.
• Horizon ve dünya çapındaki telekom ortakları tarafından kurulduktan sonra SIM kartlar ile hücresel servis ve veri masraflarının azaltılması ve maliyetlerin düşürülmesi mümkün olacaktır.
• Satın alma hizmetleri Horizon Tokenleri ile yapılacaktır bu hizmetler ödenirken ABD doları fiyatına indirgenecektir.
• Seyahat eden Horizon Token (HRZN) sahipleri, Horizon'dan (İnternet, Cep Telefonu, VoIP, IPTV vb.) daha düşük bir fiyata hizmet alabileceklerdir.
• Token Sahipleri, Horizon'un ortakları aracılığıyla dünyanın her yerinde kullanılmaya müsait diğer hizmetlerden indirimden faydalanabileceklerdir.
HRZN TOKEN
resim5.jpg
Horizon tokenı, blok zinciri üzerine kurulu benzersiz, yeni bir Ethereum tabanlıdır. Horizon ekosisteminde hizmetlere ve servis indirimlerine erişmek için kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Dah detaylı bilgi için ve ICO’ya katılmak için https://HorizonComm.co/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Yol Haritası
resim9.jpg
Horizon Ekibi
resim10.jpg
Author:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1529484

Комментарии